Filosofi

Filosofi

Det er enkelt å trene

Dagens treningssenter minner ikke mye om åttiårenes helsestudio. Treningsapparatene er designet, utviklet og produsert av spesialister. Spesialister på anatomi, fysiologi. Det som før var oppskriften: tunge baseøvelser med frie vekter er i dag blitt til spesialapparater som lar kroppen din jobbe i sin optimale bane (kurve) og i sin mest naturlige utførelse. De frie vektene er fremdeles tilstede, men hovedbruken ligger i apparatene som lar deg isolere den enkelte muskelgruppe. Dette gjør det mulig å trene med liten risiko for skader.

Variasjon i treningen er viktig for kroppen

Cardio fitness (kondisjonsapparater): Stepmaskiner, tredemøller, spesialsykler, gir gode muligheter for kondisjonstrening, man bestemmer selv tempoet og lengde på økten.

Treningssenteret er et sosialt samlingssted

med et bredt gruppetreningstilbud. Stikkord for salaktiviteter hos Spenst er: Lek deg sprek. Variasjon fra det enkle lette til hardere og mer avansert trening. (se timebeskrivelse)

Spenst treningssenter gir muligheten for mangfoldig trening,

både når det gjelder styrke og kondisjon. Kyndige instruktører tilrettelegger treningen for deg, og følger opp din utvikling. Du velger selv start nivået. Treningsprogrammet kan oppdateres når du selv ønsker det.

Spenst Alta
Bossekopveien 117
9511 Alta
Tlf. 99 44 15 00
E-post firmapost@spenstalta.no

Avd. Breverud
Thomasbakkveien 22
9511 Alta
Tlf. 99 44 15 00
E-post firmapost@spenstalta.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern