Ansatte


Tina Pettersen Engseth

Tina Pettersen Engseth

Tina er ansatt på Spenst Alta som sykkelansvarlig, personlig/mental trener, gruppetreningsinstruktør (med både sal- og sykkeltimer) og har vært her hos oss siden 2006.
Hun jobber også som testpersonell ved forskningslaboratoriet UIT – idrettshøgskolen, hvor hun er sertifisert gjennom Olympiatoppen.

Tina leverte i vår sin masteroppgave i idrettsvitenskap hvor temaet i oppgaven var klassisk langrenn, og har også en bachelor i idrett hvor bacheloroppgaven handlet om trening og beste praksis for Offroad Finnmark.
Hun har videre gjennomført grunnkurs Fitness ved Norges Idrettshøgskole, er sertifisert Redcord-Active trainer, Jungelsport instruktør og lisensiert og kurset Corebar-instruktør.
Hun er i tillegg utdannet som mentaltrener, level 1 gjennom RAW trening.

Som gruppetreningsinstruktør har Tina vært innom det meste av timer. Her kan nevnes alt fra spennende dansetimer, kondisjon på gulv og step, styrke i ulike varianter, boksetimer, slynge, mobilitet, CrossFit og spinning.

Tina er aktiv på offroadsykkel og har deltatt på mange ritt, bl.a. Offroad Finnmark i år.

Audhild Isaksen

Audhild Isaksen meldte seg inn på Spenst (den gang SATS) på åpningsdagen i år 2000 og har vært her i alle år siden den gang. Etter fire år som medlem ble Audhild ansatt som resepsjonist, barnepasser og salinstruktør. Hun har dermed lang erfaring som instruktør og med Spenst som treningssenter. Har hatt både gule og blå timer.
Er sertifisert Jungel Sports instruktør.

Audhild er utdannet kokk, med faglig kompetanse innen kosthold og ernæring. Hun er ansatt hos Alta Motorsenter, hvor hun driver senterets spisested, Føniks Kafé.
Av egen treningserfaring har Audhild spilt aktivt håndball og fotball fra 7 års stadiet og helt opp på seniornivå, samt to sesonger for Alta Basketball Klubb. Hun spiller fortsatt håndball i nordnorsk 3. divisjon for Tverrelvdalen IL sitt damelag.
Audhild har også vært ansatt som daglig leder for Tverrelvdalen Idrettslag. I tillegg har hun flere år bak seg med styreverv både i hovedstyret, og som sportslig leder og leder for håndballgruppa. Hun har også trått til med sine treningsferdigheter innenfor barneidretten, og som fotball- og håndballtrener på aldersbestemt nivå.

En aktiv dame som oser av både energi og treningsglede.

Grethe-Lill Eriksen

Grethe-Lill Eriksen er ansatt som salinstruktør på Spenst, noe hun stortrives med. Hun har jobbet på senteret siden 2002, og opplever at det å være instruktør er noe som gir masse energi og påfyll. Grethe-Lill har hatt mange forskjellige timer, men mest blått, det som er litt enkelt og tøft.
Hun er sertifisert som corebar instruktør og har en del gruppetreningskurs gjennom SATS/Spenst.

Hun er utdannet adjunkt med tilleggsutdannelse. Underviser i bl.a. kroppsøving, mat&helse og friluftsliv på Sandfallet Ungdomsskole.

Er engasjert i håndballmiljøet i Alta og er i styret for Alta IF håndball.

Jeanette Emdal

Jeanette Emdal er spinninginstruktør på Spenst og har vært det siden 2012. Har tidligere også jobbet som treningsveileder.

Hun er utdannet adjunkt, mellomfag idrett og årsenhet i mat og helse. Til daglig er hun lærer på Talvik skole
.
Hun har trener 1 kurs i alpint, og er slalåmtrener og snowboardinstruktør i alpinanlegget i Rafsbotn, hun tilbringer mye av tiden sin der.

Har bakgrunn fra fotball og ski og driver i dag med løping og konkurrerer på 10 km løp.
I tillegg driver hun mye med friluftsliv, og er en aktiv dame.

Spenst Alta
Bossekopveien 117
9511 Alta
Tlf. 99 44 15 00
E-post firmapost@spenstalta.no

Avd. Breverud
Thomasbakkveien 22
9511 Alta
Tlf. 99 44 15 00
E-post firmapost@spenstalta.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern