Personlig Trener

Personlig trener


Ønsker du tettere oppfølging og ekstra hjelp for å oppnå bedre resultater?


Alle som trener vil ha god nytte av en personlig trener (PT) - enten regelmessig, eller i perioder for å øke egen kunnskap om trening og for å oppnå personlige mål. Ved å benytte en PT vil du gjøre treningen enda mer effektiv samt få et løft i motivasjonen. En PT kan også hjelpe deg med gode råd om kosthold. Det finnes knapt to mennesker som har nøyaktig det samme målet med treningen. Det er heller ingen som har samme utgangspunkt, derfor bør treningen tilrettelegges individuelt. En PT hjelper deg å tilrettelegge din trening på best mulig måte.

I Norge er det ikke krav til hvilke kvalifikasjoner man må ha for å kunne kalle seg PT. Det er heller ingen beskyttet tittel. På Spenst Alta stiller vi derimot store krav til våre Personlige Trenere. Vi ønsker at våre kunder skal tilbys kun det beste! Alle våre Personlige Trenere kvalifiseres gjennom skolegang og nødvendig kursing. Dette for å sikre at du som kunde får en trygg, sikker og treningsfaglig oppfølging, samt opplever motivasjon og fremgang. Vi råder alle til å være bevisst ved valg av personlig trener! Still spørsmål til kvalifikasjoner og kunnskaper! Timer med personlig trener er investering i tid, penger og ikke minst i egen helse, og det skal du få noe igjen for.

Ønsker du mer informasjon om personlig trening, organisering eller priser – ta kontakt med oss i resepsjonen eller pr. telefon så hjelper vi deg!

Direkte kontaktinfo til våre Personlige trenere:

Gunnar Rasmussen: Mail: gunnar@spenstalta.no Mobil: 415 81 808

Tina Pettersen Engseth: Mail: tina@spenstalta.no
Mobil: 99 51 86 87

Nina Heitmann: Mail: nina@spenstalta.no Mobil: 99 72 47 11

Marthe Kristiansen: Mail: marthe@spenstalta.no Mobil: 41 46 76 28

 


Spenst Alta
Bossekopveien 117
9511 Alta
Tlf. 99 44 15 00
E-post firmapost@spenstalta.no

Avd. Breverud
Thomasbakkveien 22
9511 Alta
Tlf. 99 44 15 00
E-post firmapost@spenstalta.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern