Mor og barn PT gruppe

Mor og barn PT gruppe

Meld din interesse, så får du beskjed om når neste kurs settes opp.


Mor barn Trening

Målet med denne PT-gruppen er at mor skal få en trygg, morsom og god vei tilbake etter svangerskapet. Du får trent opp både styrke og kondisjon - med ett naturlig fokus på muskulatur i bekkenet, bekkenbunnen, rygg og mage.

Treningen foregår i små grupper, med tett oppfølging av Personelig Trener Marthe K Engdal for å sikre at du trener riktig for din kropp.

Øktene gjennomføres med tanke på å opparbeide forståelse og teknikk. Vi kommer til å teste ut flere treningsmetoder slik at du kan finne det som passer for din vei videre. Ut fra gjennomførte økter deles det ut treningsprogrammer slik at treningen lett kan fortsette hvor som helst etterpå.
Tren sammen med barnet

Styrketrening er i fokus da det oftest er her man føler seg utrygg ved gjennomføring alene. I tillegg til å være helsebringende er trening sammen med andre nybakte mødre både sosial og relasjonsbyggende - og her er det selvfølgelig helt naturlig med både amming og bleieskift.

Pris: kr 1200,- (ikke medlem 1400kr).
Dette er halve prisen på en vanlig PT-gruppe, vi vet at permisjonstiden kan være noe uforutsigbar.

Er interessen stor er det ingen problem å sette opp flere kurs.
Ta gjerne kontakt selv om tidspunkt ikke passer, om du er borte en uke eller det er andre årsaker til at du ikke kan gjennomføre en økt eller to. Vi finner alltids en løsning for å få deg i gang med treningen.

Dette kan være forpliktelsen du trenger for å komme skikkelig i gang med treningen nå.

Kontakt meg på:
marthe@spenstalta.no
Mobil: 41467628

Les mer om Marthes erfaring som PT her:

Marthe Kristiansen - Personlig trener

Utdanning: Treningsveileder og personlig trener – Norges Idrettshøgskole, Fitness basis – Norges idrettshøgskole, Bachelor i dans med pedagogikk – Norges Dansehøyskole og hun holder på med Praktisk Pedagogisk Utdanning.

Erfaring: Har 800 leverte Pt timer. Jobbet som instruktør siden 2006 og har jobbet som leder for sal og sykkelinstruktører med ansvar for den sportslige utviklingen. Har jobbet på kulturskole, kveldsskoler og Alta vgs som danselærer.

Spesialitet: Trening for gravide og komme i gang etter fødsel, bevegelighetstrening, teknikk i styrketrening, slynge, få en bra start på treningen, se hele mennesket og trening for helsegevinst.
Jeg tar gladelig en uforpliktende prat med deg for å gi deg mer informasjon om hva jeg kan hjelpe deg med. Det koster deg ingen ting.

Kontakt meg på:
marthe@spenstalta.no
Mobil: 41467628

Utdanning og erfaring:
Fitness basis, treningsveileder og personlig trener – Norges idrettshøgskole.
Bachelor i dans med pedagogikk – Norges Dansehøyskole, bacheloroppgave om hvilket treningsutbytte dans kan gi.
Har fullført 50% av Praktisk Pedagogisk Utdanning ved UiT.
Er sertifisert Catslide instruktør og har kursing innen barseltrening, skadeforebyggende trening, Zumba, Piloxing, Stretch, styrketrening og sykkel instruktør.

Jobbet som fysisk trener i overvektsprosjekt hvor jeg lærte mye av det kliniske teamet med lege, fysio, ernæringsfysiolog og psykolog. Har også jobbet mot store bedrifter for å redusere sykefravær. Har vært leder for sal og sykkelinstruktører med ansvar for den sportslige utviklingen og har jobbet på kulturskole, kveldsskoler og Alta vgs som danselærer. Har jobbet som PT siden 2014.

Treningsbakgrunn: Før jeg ble instruktør var fotball min idrett, men når jeg startet med dans kom jeg hjem. Gjennom studiet ved Norges dansehøyskole trente vi like mye som toppidrettsutøvere, men ikke like smart. Det opplevdes som nødvendig for meg å lære mer om hvordan legge opp å tilpasse treningen, derfor tok jeg PT utdanning. Jeg har også erfaring med spesifikk trening under og etter svangerskap for 6 måneder etter første fødsel sto jeg på scenen til min bachelor forestilling.

Jeg er opptatt av folkehelse og tror at alle gjennom fysisk aktivitet kan oppleve mestring. Det er et paradoks at de fleste av oss vet at trening gir stor helsegevinst, men så mange lar være å gjøre noe med det. Trening gir overskudd i hverdagen som igjen gir større motivasjon til bevegelse. Jeg hjelper deg gjerne med å gjøre trening til en god rutine i din hverdag.

Forskning.no skriver: «På tross av alt vi vet om hvor viktig fysisk aktivitet er for helsen vår, så velger 75 prosent av den norske befolkning å enten være helt inaktive eller ikke aktive nok til å få en helsegevinst. Dette er jo et kjempeparadoks! sier hjerneforsker.» Jeg er opptatt av folkehelse og tror alle kan ha en aktiv hverdag, men kanskje må man ha litt hjelp for å komme i gang. Sammen kan vi optimalisere din trening slik at du får mest mulig ut av den tiden du har til rådighet.<< Tilbake
Spenst Alta
Bossekopveien 117
9511 Alta
Tlf. 99 44 15 00
E-post firmapost@spenstalta.no

Avd. Breverud
Thomasbakkveien 22
9511 Alta
Tlf. 99 44 15 00
E-post firmapost@spenstalta.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern